Wie wij zijn

Home | Wie wij zijn

Jouw digital skills gebruiken voor Gods Koninkrijk. Indigitous NL is onderdeel van een wereldwijde beweging die door innovatie bouwt aan Gods Koninkrijk.

Wij verbinden met mensen op een gemeenschappelijke missie, met strategieën die effectief zijn en door projecten die op het snijvlak staan van missie en innovatie.

Indigitous NL is een initiatief van Jesus.net en is onderdeel van de wereldwijde Indigitous beweging. Elk jaar organiseren wij verschillende activiteiten om techneuten, beelddenkers en concept-creatievelingen te verbinden aan missie. Mocht je nog vragen hebben, neem vooral contact met ons op!

Jacob Vis
Indigitous NL

rond kader

INDIGENOUS + DIGITAL

Onze naam komt voort uit het samenvoegen van twee belangrijke engelse termen:

Indigenous because it reflects our desire for locally-generated strategies that work in each generation, language and culture.
Digital because we believe digital tools, resources, platforms and strategies can accelerate God’s mission.

ONS DOEL

Wij geloven dat we kunnen helpen om christelijke organisaties te verbinden aan digitale middelen en het Koninkrijk van God door te:

FACILITEREN

Wij willen verschillende online mogelijkheden faciliteren om Jezus te volgen en daadwerkelijk impact te hebben.

DISCIPELEN

Indigitous NL is de perfecte plek om nieuwe generaties te trainen en mee te nemen in het uitleven van je geloof.

HELPEN

Wij helpen personen en organisaties om digitale media, tools en strategieën te vinden, te gebruiken en te creëren op een effectieve manier.

SAMENWERKEN

Wij staan in verbinding met veel mensen en organisaties, lokaal en wereldwijd.